U bent nu hier: Home » Groningen » Kornhorn » Verbunt Administratie & Belastingen

Verbunt Administratie & Belastingen

Noordwijkerweg 36
9864 TD Kornhorn (Groningen)
Tel: 0594-643399
Fax: -
KvK: 37143251
Afbeelding › Verbunt Administratie & Belastingen Ondernemen is leuk, maar de administratie bijhouden en belasting betalen vinden de meeste ondernemers niet leuk. Daarnaast wordt u als ondernemer steeds weer geconfronteerd met alsmaar veranderende regelgeving en grote administratieve lastendruk. Wij kunnen u hierbij helpen en de administratieve druk verlichten. Denkt u hierbij aan de administratie duidelijker structureren en efficiënter op zetten, de administratie deels of helemaal van u overnemen, u begeleiden door het fiscale oerwoud van regelgeving en het optimaliseren van uw fiscale aangiften.

Wij verzorgen al vele jaren administratieve en fiscale werkzaamheden voor het midden- en kleinbedrijf. We zijn er voor iedereen: van de startende ondernemer tot de reeds gevestigde onderneming, van klein tot groot (ongeveer 25 medewerkers), van resultaatgenieter tot besloten vennootschap, wij staan altijd voor u klaar.

Ons kantoor is jong, dynamisch, ervaren, deskundig en enthousiast. We luisteren, denken mee en spreken heldere taal in plaats van ingewikkelde jargon. We zijn eerlijk, dus vertellen u ook wat u niet wilt horen. Onze dienstverlening gebeurt vanuit een persoonlijke benadering en betrokkenheid en is gebaseerd op basis van wederzijds vertrouwen. Wij proberen de drempel laag te houden, zodat u zich op uw gemak voelt en gewoon bij ons aanklopt voor al uw vragen. Doordat wij een klein kantoor zijn, kunnen we u die persoonlijke aandacht schenken waar u, als ondernemer, behoefte aan heeft.

Onze werkzaamheden bestaan uit het verstrekken van adviezen, het verwerken van financiële- en salarisadministraties, het verzorgen van fiscale aangiften, het opstellen van jaarrekeningen, publicatiestukken, notulen, diverse rapportages en het verlenen van administratieve diensten (ook op locatie). Daarnaast zijn we voor veel van onze klanten op het gebied van ondernemen en bedrijfsvoering een vaste gesprekspartner, een klankbord.

Wij zijn er niet alleen voor de jaarrekeningen en belastingaangiften. Het is onze ambitie om uw ambities te helpen realiseren. Wij willen samen met u ondernemen!
Diensten: Verzorgen financiële administratie, Online boekhouden, Jaarrekening en andere financiële overzichten, Fiscale advisering, Bedrijfsadvisering, Salarisadministratie
Openingstijden:
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy