U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Roosendaal

Boekhouder Roosendaal

Hieronder vindt u een overzicht van alle boekhouders in Roosendaal. Voor een overzicht van boekhouders in de provincie Noord-Brabant, ga naar boekhouder Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met boekhouders om via één e-mail in contact te komen met meerdere boekhouders tegelijk.

1

Konings Financieel Management & Advies

Dubbelberg 29, 4708 DH Roosendaal (Noord-Brabant)
Tel: 06-53992303, Fax: -, KvK: 20117119
Konings Financieel Management & Advies is een administratie- &
advieskantoor, gevestigd in Roosendaal en wij zijn specialist in het systematisch vastleggen van al uw financiële feiten. Als Z.Z.P.-er of ondernemer in het MKB wilt u al uw energie en tijd steken in uw onderneming. Het bijhouden van de administratie, het opstellen van een jaarrekening en het doen van allerhande fiscale aangiftes vergt te veel van uw kostbare tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan het succes van uw onderneming.

Konings Financieel Management & Advies is een veelzijdig administratiekantoor, gericht op de Z.Z.P.-er en het MKB. Wij zetten onze accountancy- expertise in ten behoeve van u/uw onderneming en maken uw financiën inzichtelijk zodat u daaraan minder van uw kostbare tijd hoeft te besteden.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk verder rond op onze website of neem contact op met de eigenaar Jan Konings. Hij informeert u graag verder of maakt, indien u dit wenst, een afspraak met u voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Konings Financieel Management & Advies

P.F. Nelemans B.V.

Damstraat 21, 4701 GK Roosendaal (Noord-Brabant)
Tel: 0165-554658 of mobiel 06-53268693, Fax: 0165-393273, KvK: 20052930
Website onbekend
Administratie en Boekhouden, loonadministratie, aangiften
Inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen, aangifte Vennootschapsbelasting, aangifte omzetbelasting.
Verder is de DGA van de BV in het bezit van een assurantiediploma, maar niet werkzaam als tussenpersoon dit is echter toch interessant omdat onze BV clienten op assurantiegebied objectief kan adviseren.
Voor transportbedrijven is het wellicht interessant te weten dat de eerder genoemde DGA ook in het bezit is van eendiploma voor nationaal en internationaal transport over de weg.
Tevens kan naast nederlandse correspondentie ook correspondentie en/of gesprekken worden gevoerd in het Duits, Engels.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › P.F. Nelemans B.V.

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy