U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Tilburg

Boekhouder Tilburg

Hieronder vindt u een overzicht van alle boekhouders in Tilburg. Voor een overzicht van boekhouders in de provincie Noord-Brabant, ga naar boekhouder Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met boekhouders om via één e-mail in contact te komen met meerdere boekhouders tegelijk.

1

Tilbizz

Sportweg 15, 5037 AC Tilburg (Noord-Brabant)
Tel: 013 85 020 85, Fax: -, KvK: -
Tilbizz Boekhouding en Opleidingen:


Tilbizz is gevestigd in Tilburg en adviseert en ondersteunt ondernemers (ZZP en MKB) op het gebied van Administratie, Financiering & Belasting.

Wij verzorgen volledige administraties en belastingaangiftes. Daarnaast bieden wij ook opleidingen aan ondernemers, zodat zij zelf kunnen gaan boekhouden. De voordelen:
- meer grip op je eigen administratie waardoor je beter sturing kunt geven aan je bedrijf
- simpelweg kosten besparen

Bij Tilbizz bepaal je zelf welke werkzaamheden je zelf uit wilt voeren en wat je wilt uitbesteden.

Geïnteresseerd? Wij plannen graag een kennismakingsgesprek in!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Tilbizz

Bongers Tax Consultancy

Gramsbergenlaan 17, 5043 LB Tilburg (Noord-Brabant)
Tel: 06 10110129, Fax: 084 8674306, KvK: 17241323
Bongers Tax Consultancy is een administratie- en belastingadvieskantoor
gespecialiseerd in grensoverschrijdende arbeid. Als u (tijdelijk) in het buitenland werkt of als u in het buitenland woont en (tijdelijk) in Nederland werkt of als u als werkgever met grensoverschrijdende arbeid te maken, bent u bij Bongers Tax Consultancy aan het goede adres. Uiteraard kan ik u ook helpen met administratie of belastingadviezen die geen grensoverschrijdend karakter hebben.

Bongers Tax Consultancy is opgericht door Marcel Bongers. Ik ben in eerste instantie geïnteresseerd in het opbouwen van constructieve en positieve relaties met mensen. Wat we voor elkaar kunnen betekenen hangt dus in de eerste plaats af van de vraag of het klikt tussen u en mij. Als het klikt, is er een mogelijkheid voor wederzijds vertrouwen. Dat vertrouwen zal in de loop van de tijd moeten groeien.

Het doel van mijn dienstverlening is altijd het behartigen van de belangen van u als cliënt. Met name in grensoverschrijdende situaties, maar ook in niet-grensoverschrijdende situaties, komt het helaas nog vaak voor dat Belastingdienst en andere bestuursorganen zich erg onpersoonlijk en soms onbehoorlijk opstellen. Men wil maar al te graag doen geloven alsof de burger "klant" is en dat men zich "dienstverlenend" opstelt. Toch hebben vele burgers een heel andere voorstelling van deze begrippen dan de bestuursorganen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Bongers Tax Consultancy

AKSO B.V.

Ringbaan Oost 116b, 5013 CD Tilburg (Noord-Brabant)
Tel: 013-7005158, Fax: -, KvK: 52829855
AKSO BV is een administratiekantoor dat zich met name richt op startende en
gevestigde ondernemers in het midden- en klein bedrijf (MKB). Kwaliteit, maatwerk, persoonlijk contact, goede service en een scherpe tarifering staan bij AKSO hoog in het vaandel.

Maar wat AKSO zo uniek maakt is dat zij onderdeel is van Solvid Ondernemen. Solvid Ondernemen adviseert sinds 2002 zelfstandig ondernemers in de breedste zin van het woord: van het regelen van een financiering tot een volledige bedrijfscan, van een haalbaarheidsonderzoek tot een Quick Scan. Door met AKSO in zee te gaan zult u naast een professionele verwerking van uw administratie profiteren van gratis doorlopende adviezen op allerlei gebieden. Hierbij kunt u denken aan een jaarlijkse Quick Scan of tussentijdse kostenbesparende adviezen. Door deze krachtige synergie is AKSO in staat u een breed pakket van diensten aan te bieden en kunnen wij veel sneller anticiperen op uw persoonlijke situatie of behoefte dan dat andere administratiekantoren kunnen doen.


AKSO biedt haar klanten de volgende diensten aan:
1. Verzorgen van de financiële administratie
2. Verzorgen van de salarisadministratie
3. Voorbereiden van de belastingaangiften (Omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonheffing, inkomstenbelasting)
4. Ondersteunen bij verkrijgen financiering
5. Uitvoeren van een jaarlijkse gratis Quick scan
6. Verstrekken van adviezen aan de hand van de uitkomst van de analyses

Om de ondernemer goed van dienst te zijn, stopt onze inspanning niet bij het opleveren van cijfers. AKSO zal, in samenwerking met Solvid Ondernemen, de ondernemer ook voorzien van analyses en aanbevelingen op het gebied van ondernemerschap. Hierbij valt te denken aan (her)financiering, kostenreductie, haalbaarheidsonderzoeken, bedrijfsscans en het geven van cursussen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › AKSO B.V.

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy