U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Diemen

Boekhouder Diemen

Hieronder vindt u een overzicht van alle boekhouders in Diemen. Voor een overzicht van boekhouders in de provincie Noord-Holland, ga naar boekhouder Noord-Holland. Of ga naar direct contact met boekhouders om via één e-mail in contact te komen met meerdere boekhouders tegelijk.

1

Administratiekantoor Admon B.V.

Hartveldseweg 23, 1111 BG Diemen (Noord-Holland)
Tel: 020-8451411, Fax: 084-7403349, KvK: 22039767
Admon is een kleinschalig administratiekantoor dat is begonnen in de regio
Haaglanden in augustus 1994.

Het motto is een persoonlijk contact met korte communicatielijnen waarbij de cliënt met een gerust hart kleine vragen kan stellen zonder dat er een factuur wordt verzonden.

Na inmiddels 26 jaar is Admon bekend met vrijwel iedere branche en kan daarom ook vrijwel ieder bedrijf van kwaliteitsadviezen voorzien. Tevens heeft Admon gedurende deze tijd een positieve samenwerking bereikt met de Belastingdienst en daardoor een uitstekend imago verkregen.

Admon is gespecialiseerd in het verwerken van uw administratie maar kan ook uitsluitend uw jaarrapport opstellen aan de hand van de door u bijgehouden administratie. Daarnaast verzorgt Admon alle fiscale aangiften, zoals omzetbelasting (BTW), inkomstenbelasting (IB) en vennootschapsbelasting (VPB).

Voor de Besloten Vennootschappen (BV) stelt Admon tevens het deponeringsverslag voor de KvK op en verzorgt daarnaast ook alle bijbehorende notulen.

Admon verzorgt tevens de salarisadministratie van vrijwel iedere branche. In tegenstelling tot andere kantoren, wordt de salarisadministratie intern verwerkt en niet uitbesteed aan een salariskantoor.

Admon werkt uitsluitend op afspraak maar het is altijd mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken. U kunt dan kennis maken met Admon en tevens vragen stellen. Admon zal tijdens dit gesprek u tevens een indicatie geven van de verwachte kosten per jaar. Dit informatiegesprek is geheel vrijblijvend en duurt maximaal 30 minuten en waarvoor geen kosten voor u aan kleven.

Is uw belangstelling gewekt? Neem dan gerust telefonisch contact met Admon op om een vrijblijvende afspraak te maken. Het kantoor is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9 tot 12 uur en vanaf 14 tot 17 uur.
Administratieve verwerking, Fiscale aangiften, Salarisverwerking,
Jaarrapporten
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Administratiekantoor Admon B.V.

Roduma

Fuut 33, 1111 VV Diemen (Noord-Holland)
Tel: +31 (0)6 52 02 64 48, Fax: -, KvK: 5227189
Het verzorgen van al uw administratieve handelingen voor zowel het midden
en klein bedrijf als voor de ZZP'er.
Daarnaast advisering in opzetten BV en aangiften BTW, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting
Financiele Advisering, Boekhouden, Belastingaangiften BTW, Belasting
aangiften Vpb, Belasting aangiften Inkomstenbelasting, Advisering oprichten BV, Oprichten BV, Support ZZP'er
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Roduma

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy