U bent nu hier: Home » Utrecht » De Bilt

Boekhouder De Bilt

Hieronder vindt u een overzicht van alle boekhouders in De Bilt. Voor een overzicht van boekhouders in de provincie Utrecht, ga naar boekhouder Utrecht. Of ga naar direct contact met boekhouders om via één e-mail in contact te komen met meerdere boekhouders tegelijk.

1

Administratiekantoor Den Hartog ondersteuning

Albert einsteinweg 36, 3731 CT De Bilt (Utrecht)
Tel: 06-34477233, Fax: nvt, KvK: 59622067
Beste ondernemer,


Als de “allround ondersteuner” verzorgen wij de complete boekhouding voor MKB bedrijven, de ZZP'er, particulieren en verenigingen. Ook bieden wij een gespecialiseerde dienst voor horecabedrijven aan. Ons streven is om goedkoper te zijn dan 70% van de aanbieders, maar hanteren een tarief welke op zichzelf al zeer voordelig is. Afnemers van onze abonnementen bieden wij de mogelijkheid om een deel van de door onze gemaakte kosten terug te verdienen.

Tevens zijn we van mening dat het alleen op papier en in de computer zetten van uw financiële stukken maar een beperkte meerwaarde is. Dit is de reden waarom wij actief met u meedenken en een figuurlijk belletje laten rinkelen als er een besparing mogelijk is. Ook bezoeken we twee keer per jaar uw organisatie om onze dienstverlening beter op uw wensen af te stemmen. En staan voor persoonlijke en gastvrije dienstverlening.

Met vriendelijke groet,

Bas den Hartog, namens Den Hartog ondersteuning
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Administratiekantoor Den Hartog ondersteuning

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy